Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Liostasi Hotel& Suites: Ένας επίγειος παράδεισος!

Ίος. Το Κυκλαδίτικο νησί στο Αιγαίο Πέλαγος είναι ένας εξαιρετικός προορισμός  τόσο για διασκέδαση, όσο και για χαλάρωση! Μαγευτικές παραλίες και αξιοθέατα! Σημαντικό κομμάτι όμως είναι και η διαμονή μας!
  Φυσικά το μέρος που μπορεί να μας προσφέρει όσα χρειαζόμαστε για να κάνει ακόμα πιο όμορφες τις διακοπές μας, δεν είναι άλλο από το Liostasi Hotel & Suites. Μόλις 3 ώρες από το Ηράκλειο, με το υπερσύγχρονο High Speed 7 των Hellenic Sea Ways και… φθάσαμε! Ένας  παραδεισένιος, κυκλαδίτικος, απόλυτα αρμονικός προορισμός που απέχει μόλις 5 λεπτά από το λιμάνι και την χώρα της Ίου! Το μοναδικό 5* boutique hotel της Ίου και επίτιμο μέλος των Small Luxury Hotels of the World με 28 δωμάτια που χαρακτηρίζονται από την πολυτέλεια και την μίνιμαλ αισθητική τους…
 Πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια που συνδυάζουν την παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με σύγχρονες  ανέσεις υψηλών προδιαγραφών.  
 Ένα ξενοδοχείο με πολυτελή δωμάτια με θέα τη θάλασσα, ειδυλλιακές σουίτες αλλά και ένα μέρος για ξεχωριστές οικογενειακές διακοπές!
https://www.liostasi.gr/