Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019

1 χρόνο…NOBACCO!!

Ένα χρόνο λειτουργίας του καταστήματός της  στο Ηράκλειο Κρήτης, κλείνει η εταιρία NOBACCO και το Σάββατο 16/09  το γιορτάζουμε παρέα μαζί με το  Love Radio Κρήτης όπου θα μας κρατήσει συντροφιά ένα μουσικό τρίωρο.  Θα διασκεδάσουμε με πολύ μουσική και  πλούσια δώρα! Οι κάτοικοι του Ηρακλείου θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στην κλήρωση για τρεις συσκευές ατμίσματος νέας γενιάς καθώς και να επωφεληθούν της έκπτωσης 15% κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σε όλα τα προϊόντα NOBACCO!
Ποια είναι όμως η NOBACCO; Μια  κορυφαία  ελληνική εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα. Με ένα δίκτυο 67 καταστημάτων, και με περισσότερα από 230 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα. Στόχος της εταιρίας είναι να βρίσκεται κοντά στου καπνιστές που επιθυμούν να αφήσουν στο παρελθόν το παραδοσιακό κάπνισμα.
Η εταιρία συνεργάζεται με τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές συσκευών ηλεκτρονικού τσιγάρου παγκοσμίως, έχει δικό της Nobacco Design Center όπου σχεδιάζονται και παράγονται σε παγκόσμια αποκλειστικότητα συσκευές ατμίσματος και προσφέρει εξαιρετική ποιότητα, με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Έχει αποκλειστική συνεργασία με το πανεπιστήμιο Πατρών του τμήματος Φαρμακευτικής και Μοριακής Βιολογίας ενώ όλα τα υγρά αναπλήρωσης της σειράς Premium, ερευνώνται και παράγονται απ το εν λόγω τμήμα του  πανεπιστημίου. Επίσης, όλα τα προϊόντα  είναι T.P.D.  Compliant δηλαδή πλήρως εναρμονισμένη με την οδηγία του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και του συμβουλίου.
Το κατάστημα παρέχει όλα τα απαραίτητα προϊόντα γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Συσκευές ατμίσματος, υγρά αναπλήρωσης, ατμοποιητές, μπαταρίες, αξεσουάρ και gadgets που προσθέτουν στυλ και πρακτικότητα! 
  
Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο, στο κατάστημα NOBACCO, Ίδης 27 στο Ηράκλειο Κρήτης, για να περάσουμε όμορφα και να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τα προϊόντα της εταιρίας!