Beauty Secrets για το πιο λαμπερό πρόσωπο στον γάμο σου!

Τι πρέπει να κάνεις 6 μήνες πριν, τι πρέπει να κάνεις την τελευταία νύχτα πριν το γάμο και τι να αποφύγεις, ώστε το πρόσωπό σου, να είναι λαμπερό, υγιές και φρέσκο; Η Ευγενία αποκαλύπτει μικρά αλλά πολύ ουσιαστικά beauty μυστικά και γίνεται η “σύμμαχός” μας για τη μεγάλη μέρα! Τη συναντήσαμε στο ιατρείο της και ενώ πήγαμε για μια ώρα, έπρεπε να βραδιάσει για να τελειώσουμε την κουβέντα μας! Άλλωστε η συζήτηση για το τέλειο γυναικείο πρόσωπο είναι ένα θέμα που λατρεύουμε όλες και όσες απορίες κι αν μας λύσει η γιατρός, πάντα θα προκύπτουν κι άλλες!
evgenia kalogeropoulou

Γιατί οι νύφες παθαίνουν έναν beauty πανικό λίγους μήνες πριν το γάμο τους;
Είναι λογικό. Η ημέρα του γάμου τους είναι μια μέρα που όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω τους, θα είναι οι πρωταγωνίστριες. Είναι αυτό που συχνά λέμε ‘η δική τους μέρα’. Και καθώς ξεκινούν την προετοιμασία για την ημέρα αυτή, διαπιστώνουν πως όσο λαμπερό κι αν είναι το νυφικό ή τα κοσμήματά τους, οι ίδιες δεν λάμπουν. Το δέρμα τους δεν είναι ακριβώς αυτό που ονειρεύονται. Συνήθως είναι θαμπό, ξηρό ή με δυσχρωμίες που δεν θέλουν να τις δουν στις φωτογραφίες τους.

Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα προβλήματα στο πρόσωπο της Ελληνίδας νύφης;
Λιπαρότητα και τάση ακμής, θαμπό δέρμα με ανομοιόμορφο τόνο, ξηρότητα-αφυδάτωση, δυσχρωμίες (κοινώς πανάδες) και μαύροι κύκλοι είναι τα πιο συνήθη προβλήματα που συναντάμε σε μελλοντικές νύφες όταν επισκέπτονται για πρώτη φορά το ιατρείο.

Τι μπορώ να κάνω για να αντιμετωπίσω ένα κουρασμένο πρόσωπο; Η προετοιμασία της νύφης άλλωστε δεν είναι εύκολη υπόθεση και συχνά οι γυναίκες εξαντλούνται και αυτό ως ομάδα Yes I Do το γνωρίζουμε πολύ καλά!
Το πιο σημαντικό και ουσιαστικό είναι η νύφη να φροντίσει τη γενική υγεία της κάτι που αντανακλάται άμεσα στο δέρμα της. Καταρχήν να κοιμάται τουλάχιστον 7-8 ώρες ημερησίως, να ενυδατώνεται σωστά πίνοντας 1,5l νερό την ημέρα, να αποφεύγει το κάπνισμα και την υπερβολική χρήση αλκοόλ, να ασκείται 2-3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον και να έχει μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και καλά λιπαρά(ω3). Έν συνεχεία σημαντική είναι η καθημερινή φροντίδα του δέρματος στο σπίτι. Αυτή πρέπει να περιλαμβάνει καθαρισμό προσώπου πρωί και βράδυ, απολέπιση 3-5 φορές την εβδομάδα με peelings με μικρό κόκκους (ανάλογα με τον τύπο δερματος), serum με αντιοξειδωτικούς και ενυδατικούς παράγοντες όπως υαλουρονικο οξυ, οπωσδήποτε αντηλιακή προστασία χειμώνα – καλοκαίρι με υψηλό δείκτη προστασίας, και ειδικά το χειμώνα μπορούμε να ενισχύσουμε τη φροντίδα μας με AHAs και βιταμίνη C.

Τέλος πολύ σημαντικό είναι να επισκεφτούμε το δερματολόγο μας που μετά από ενδελεχή εξέταση και συζήτηση για τις ανάγκες και τους προβληματισμούς της ασθενούς θα καταλήξουν στην επιλογή του κατάλληλου πρωτοκόλλου. Ενδεικτικά αναφέρω μερικές θεραπείες που έχουν εκπληκτικά και άμεσα αποτελέσματα και συχνά οι νύφες προτιμούν, όπως η μεσοθεραπεία με Dermapen, ετερόλογη ή αυτόλογη, που θα συνδυαστεί για ακόμη πιο λαμπερό αποτέλεσμα με φωτοθεραπεία, τα νέα μας χημικά peelings νέας τεχνολογίας με moto “healing while peeling” που μειώνουν πολύ το χρόνο αποθεραπείας και δίνουν άμεσα αποτελέσματα, το Ηydrafacial που είναι δερμοαπόξεση με διαμάντι και πρόκειται ουσιαστικά για την εξέλιξη του καθαρισμού του δέρματος με ταυτόχρονη ενυδάτωση.

Και πάμε τώρα σε κάτι που μας απασχολεί όλες! Μπορεί μια καλοκαιρινή νύφη με κυτταρίτιδα να φτάσει στην εκκλησία χωρίς την όψη πορτοκαλιού;
Υπάρχει σαφώς η δυνατότητα να βελτιώσουμε πολύ το πρόβλημα. Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι θα πρέπει να ξεκινήσει τις θεραπείες αρκετά νωρίς μιας και χρειάζονται αρκετές συνεδρίες (τουλάχιστον 10) για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό πάντα με σωστή διατροφή και άσκηση. Η προσέγγισή μας είναι η εφαρμογή μεσοθεραπείας με εξιδεικευμένα cocktails που στοχέυουν αποκλειστικά την καταπολεμηση της κυτταρίτιδας. Την συνδυάζουμε με χρήση του Dermapen που μας δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλούς μικροτραυματισμούς που ανοίγουν διόδους με απόλυτη ακρίβεια σε βάθος και εντελώς κάθετα στο δέρμα ώστε να απορροφηθεί περισσότερο υλικό εντελώς στοχευμένα. Μην ξεχνάμε φυσικά ότι η ολιστική προσέγγιση σε κάθε πρόβλημα είναι αυτή που οδηγεί και στην καλύτερη και μονιμότερη λύση.

bride 25 03 1
Wedding Countdown! Η Ευγενία μας έκανε ένα beauty χρονοδιάγραμμα για κάθε μέλλουσα νύφη!

Δες τι πρέπει να κάνεις 6 μήνες, 3 μήνες, 1 μήνα πριν την τελετή;
Όπως προαναφέρθηκε κάθε νύφη είναι ένα εντελώς μοναδικό περιστατικό και άρα κάθε πρωτόκολλο που επιλέγεται είναι εξατομικευμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εκάστοτε δέρματος.

Ενδεικτικά όμως ας κάνουμε ένα wedding countdown:

6 μήνες πριν
2 χημικά peelings με σωστή προετοιμασία. Ένα αρχικό ήπιο πιο επιφανειακό και στη συνέχεια, μετά από 20-25 ημέρες, ένα δεύτερο πιο βαθύ. Μιλάμε πάντα νέας τεχνολογίας peelings που έχουν πολύ μικρότερο χρόνο αποθεραπείας και σε συνδυασμό με τη φωτοθεραπεία που εφαρμόζουμε αποκλειστικά στο 33 Derma Clinic εξασφαλίζουμε ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα λόγω του ότι από τη μια καταπραΰνει τις οποίες αντιδράσεις του δέρματος (ερυθρότητα, ξεφλούδισμα) και από την άλλη ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες στο χορίο! Έτσι επιτυγχάνουμε μακροχρόνιο αποτέλεσμα και ένα πολύ λαμπερό σφριγηλό δέρμα με νεανική όψη.

Εναλλακτικά προτείνουμε δερμοανάπλαση με erbium laser, όπου ουσιαστικά μέσω θερμικής ενέργειας προκαλούμε καταστροφή της επιφανειακής στοιβάδας του δέρματος και ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι μετά από 20 περίπου ημέρες βλέπουμε ένα δέρμα πιο φωτεινό, λαμπερό, σφριγηλό και εντέλει νεανικό.

3 μήνες πριν
Ξεκινάμε ένα πρωτόκολλο μεσοθεραπειών με Dermapen και τα κατάλληλα cocktails που περιλαμβάνουν αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, πεπτίδια, συσφυκτικούς παράγοντες και υαλουρονικο οξύ για ενυδάτωση και λευκαντικούς παράγοντες ανάλογα με το δέρμα και τις ανάγκες του. Πραγματοποιείται μία συνεδρία κάθε 25-30 ημέρες, και συνδυάζεται και με την κλασική μεσοθεραπεια με βελόνα σε κάποια σημεία του προσώπου. Και σε αυτή την περίπτωση ολοκληρώνουμε τη θεραπεία με τη ευεργετική δράση του φωτός (φωτοθεραπεια) όπως αναφέραμε και προηγουμένως.

Τέλος περίπου 15 ημέρες πριν
Ολοκληρώνουμε το beauty countdown με Ηydrafacial, την δερμοαπόξεση με διαμάντι. Μια θεραπεία που περιλαμβάνει καθαρισμό προσώπου μέσω αρνητικής πίεσης (κεφαλή που ρουφάει), peeling χαμηλής συγκέντρωσης σε οξέα ώστε να κάνει ήπια επιφάνειακη απολέπιση χωρίς δυσάρεστες αντιδράσεις (κοκκίνισμα, ξεφλούδισμα) που γίνεται όλο το χρόνο ακόμα και το καλοκαίρι με απόλυτη ασφάλεια. Στη συνέχεια με μεγαλύτερη πίεση αφαιρούμε πλήρως τα νεκρά κύτταρα και πλέον το δέρμα μας είναι έτοιμο να δεχθεί το cocktail ενυδάτωσης με αντιοξειδωτικά και υαλουρονικό οξύ. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα serum υαλουρονικου οξέος σε πιο στρατηγικά σημεία με βαθιές ρυτίδες όπως μεσόφριο, ρινοπαρειακές αύλακες και μέτωπο και ένα serum εξειδικευμένο για τα μάτια.

Η διαδικασία διαρκεί 30 περίπου λεπτά και το αποτέλεσμα είναι πολύ άμεσο και εντυπωσιακό!
derma clinic 25 03

Ποια beauty ιεροτελεστία πρέπει να ακολουθήσει κάθε νύφη πριν τη μεγάλη μέρα;
Ένας πολύ καλός καθαρισμός προσώπου με το κατάλληλο προϊόν είναι η βάση για οποιαδήποτε ιεροτελεστία.

Επόμενο βήμα είναι ένα peeling με μικρό κόκκους ώστε να απομακρύνουμε τυχόν νεκρά κύτταρα, αλλά και όλη την επιβάρυνση που δέχεται το δέρμα από την καθημερινή έκθεση στην περιβαλλοντική μόλυνση. Μια μάσκα με βιταμίνη C το προηγούμενο βράδυ μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα χαρίζοντας άμεσα απίστευτη λάμψη! Ολοκληρώνουμε με μια κρέμα ενυδάτωσης και θρέψης ανάλογα με τον τύπο του δέρματος. Ένα extra tip είναι να απλώσετε μια δυο σταγόνες στις παλάμες σας από αιθέριο έλαιο λεβάντας, να το μυρίσετε και να το απλώσετε στην περιοχή πίσω από τα αυτιά. Αυτό θα χαρίσει ηρεμία και χαλάρωση στη νύφη τη στιγμή ακριβώς που την έχει ανάγκη.Πολύ σημαντικό να αναφερθεί σε αυτό το σημείο είναι ότι δεν πρέπει ποτέ να κάνουμε δοκιμές την τελευταία στιγμή! Ποτε δεν δοκιμάζουμε εντελώς καινούργια προϊόντα τουλάχιστον ένα μήνα πριν την τελετή καθώς υπάρχει κίνδυνος κάτι να μην ταιριάζει στο δέρμα μας και να βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.
bride 25 03 2
Και ποια είναι τα δικά της beauty secrets για μια λαμπερή νύφη;
1.Η βιταμίνη C κάνει θαύματα! Χαρίζει έξτρα λάμψη και φωτεινότητα κάνοντας το δέρμα να δείχνει αψεγάδιαστο. Χρειάζεται προσοχή στη χρήση της, αφού φοριέται μόνο βράδυ και προϋποθέτει οπωσδήποτε χρήση αντηλιακού το επόμενο πρωί.

2.Serum υαλουρονικού οξέος για βαθιά ενυδάτωση.

3.Χρήση αντηλιακού χειμώνα-καλοκαίρι που εξασφαλίζει ένα υγιές δέρμα προφυλαγμένο από την πολύ βλαβερή αθροιστική δράση του ηλίου και προλαμβάνει δυσάρεστες καταστάσεις, από δυσχρωμίες (πανάδες) μέχρι καρκίνο του δέρματος.

4.Βάλτε την απολέπιση πιο συστηματικά στη ζωή σας. Ένα προϊόν με μικροκόκκους για ήπια απολέπιση κάθε 2-3 ημέρες απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα μην επιτρέποντάς τους να συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δέρματος. Δεν χρειάζονται υπερβολές στο τρίψιμο. Ήπιες κυκλικές κινήσεις για 1 περίπου λεπτό είναι αρκετές και αποτελεσματικές για να διατηρούμε ένα λείο ομοιόμορφο δέρμα.

Τέλος ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος της Ελληνίδας νύφης;
Το πιο σημαντικό λάθος που γίνεται είναι ότι συνήθως φτάνουμε τον τελευταίο μήνα να επιζητούμε ένα άμεσο αποτελέσμα, ένα τέλειο υγιές δέρμα, περιμένοντας πολύ γρήγορα αποτελέσματα, ανυπόμονα. Έτσι μερικές φορές οδηγούμαστε σε δραστικές λάθος επιλογές που έχουν και αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμούμε.
bride 25 03
2015 beauty trends !
– Οι τελευταίες εξελίξεις στην αισθητική δερματολογία αφορούν στην ποιότητα του δέρματος, στην υφή του και στον ομοιόμορφο τόνο. Για να επιτευχθούν όλα τα παραπάνω οι μελέτες και οι έρευνες καθώς και όλα τα νέα προϊόντα στοχεύουν στο ίδιο το κύτταρο του δέρματος, δηλαδή να βρεθεί τρόπος/κίνητρο να ενεργοποιηθούν τα κύτταρα μας να λειτουργούν σωστά και να βρίσκονται σε εγρήγορση ώστε το δέρμα να διατηρείται νεανικό, λαμπερό φωτεινό και βαθιά ενυδατωμένο.

– Επίσης η τάση παγκοσμίως είναι μια όσο γίνεται φυσική προσέγγιση χωρίς πολλά χημικά συστατικά. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η αυτόλογη μεσοθεραπεία, όπου το ίδιο το αίμα του ασθενούς χρησιμοποιείται ώστε να ληφθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα και να αξιοποιηθεί για να ενεργοποιήσει τους ινοβλαστες για παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Info: Η Ευγενία Καλογεροπούλου είναι ειδικευμένη Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ειδικευμένη στο Λονδίνο (University College Hospital) και στο Αττικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών. Υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, με συνεχή παρουσία σε συνέδρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια στο εξωτερικό και την Ελλάδα που αφορούν στην κλασσική, αλλά και στην αισθητική και επεμβατική δερματολογία. Για να επικοινωνήσεις μαζί της κάνε κλικ στο www.33dermaclinic.gr και μπες και στη σελίδα της 33DermaClinic στο Facebook

Πηγή: yes-i-do.gr

Γάμος & Βάπτιση

Άνοδος Live : Για ένα ονειρεμένο γάμο!

22-03-2018Γάμος & Βάφτιση Αγγελική Βιτσάκη - avatar Αγγελική Βιτσάκη

Η δεξίωση του γάμου είναι ένα σημαντικό κομμάτι για κάθε ζευγάρι καθώς είναι η στιγμή για το ευχαριστώ προς τους καλεσμένους και θέλει να είναι όλα άψογα. Το womaninlove.gr προτείνει...

Κέντρο εξειδικευμένης αισθητικής Ειρήνης Σβυρινάκη: Μια επίσκεψη... το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου!

21-03-2018Γάμος & Βάφτιση Αγγελική Βιτσάκη - avatar Αγγελική Βιτσάκη

Το κέντρο εξειδικευμένης αισθητικής της Ειρήνης Σβυρινάκη λειτουργεί από το 1997 στον Αγ. Ιωάννη της Κνωσσού στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η Ειρήνη Σβυρινάκη είναι αισθητικός- κοσμητολόγος των Τ.Ε.Ι  Αθηνών...

Κοσμηματοπωλείο «Λαβύρινθος» και... χαθείτε στην πολυτέλεια!

19-03-2018Γάμος & Βάφτιση Αγγελική Βιτσάκη - avatar Αγγελική Βιτσάκη

Η επιλογή για το μονόπετρο δαχτυλίδι, τις βέρες και τα κοσμήματα της νύφης και του γαμπρού είναι από τις πιο μαγικές στιγμές στην ζωή ενός νέου ζευγαριού.    Το womaninlove.gr προτείνει το κοσμηματοπωλείο «Λαβύρινθος-Κοκκιάδη»...

Ricciolo - μια νύφη σαν πριγκίπισσα!

19-03-2018Γάμος & Βάφτιση Αγγελική Βιτσάκη - avatar Αγγελική Βιτσάκη

Η κάθε γυναίκα ονειρεύεται ένα γάμο σαν τις ταινίες με πρωταγωνίστρια φυσικά την ίδια. Θέλει να είναι όλα άψογα και ιδιαίτερα στην εμφάνιση της, γι’ αυτό το womaninlove.gr προτείνει ανεπιφύλακτα...

RK Beauty, o παράδεισος για κάθε νύφη!

15-03-2018Γάμος & Βάφτιση Αγγελική Βιτσάκη - avatar Αγγελική Βιτσάκη

Στο  RK Beauty ο σκοπός τους είναι να παρέχουν υπηρεσίες που στέκονται πολύ υψηλότερα από τον μέσο όρο. Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί, εκπαιδεύονται συνεχώς σε νέες τεχνικές και χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας...

Τα νυφικά sneakers είναι γεγονός!

07-02-2018Γάμος & Βάφτιση Αγγελική Βιτσάκη - avatar Αγγελική Βιτσάκη

Η σχεδιάστρια Kate Spade αποφάσισε να δώσει μια στυλάτη λύση στο πρόβλημα του άνετου νυφικού παπουτσιού. Τη μέρα του γάμου σου, το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να νιώθεις τα πέλματά σου να...

Tips που θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις την σωστή ημερομηνία για τον γάμο σου

15-01-2018Γάμος & Βάφτιση Αγγελική Βιτσάκη - avatar Αγγελική Βιτσάκη

Και έρχεται αυτή η στιγμή στη ζωή σου που ο αγαπημένος σου, σου κάνει την πολυπόθητη πρόταση, χαρίζοντας σου ταυτόχρονα το πιο όμορφο δαχτυλίδι που έχεις δει ποτέ. Κι εκεί αρχίζουν...

Το απλό καμιά φορά είναι το καλύτερο!

17-10-2017Γάμος & Βάφτιση Αγγελική Βιτσάκη - avatar Αγγελική Βιτσάκη

Δεν λέω είναι ωραίος ο γάμος υπερπαραγωγή, πρέπει όμως να υπάρχει και ένα μέτρο. Ένας γάμος επειδή είναι πολύ πλούσιος και κάπως υπερβολικός δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και καλύτερος...

Προσκλητήρια γάμου: Το απλό είναι και το πιο ωραίο!

09-11-2017Γάμος & Βάφτιση Αγγελική Βιτσάκη - avatar Αγγελική Βιτσάκη

Η προετοιμασία του γάμου είναι μεγάλη υπόθεση για ένα ζευγάρι και σίγουρα πρέπει να γίνουν όλα τέλεια. Ας πούμε για το κεφάλαιο προσκλητήρια καθώς είναι από τα πρώτα πράγματα που...

3 λόγοι για να κάνεις ένα λιτό γάμο!

05-10-2017Γάμος & Βάφτιση Αγγελική Βιτσάκη - avatar Αγγελική Βιτσάκη

Καλός ο γάμος υπερπαραγωγή αλλά ο λιτός απλός γάμος έχει άλλη χάρη. Αρχικά σε γλυτώνει από μεγάλες ταλαιπωρίες. Θα σου πούμε 3 λόγους για να προτιμήσεις έναν πιο λιτό γάμο...

3 πράγματα που δεν έχεις σκεφτεί πριν την αγορά του νυφικού σου!

24-10-2017Γάμος & Βάφτιση Αγγελική Βιτσάκη - avatar Αγγελική Βιτσάκη

Στην επιλογή του νυφικού η κάθε γυναίκα είναι πάντα πολύ προσεκτική και σίγουρα το έχει φανταστεί κάπως συγκεκριμένα στο μυαλό της. Γι’ αυτό και είναι κατά τη γνώμη μου...

Οι 3 νέες τάσεις στα νυφικά!

11-10-2017Γάμος & Βάφτιση Αγγελική Βιτσάκη - avatar Αγγελική Βιτσάκη

Η κάθε νύφη τη μέρα του γάμου της έχει φανταστεί και μελετήσει διεξοδικά το νυφικό και γενικά την εικόνα της. Οι σχεδιαστές για την Άνοιξη του 2018 ίσως σου δώσει...

Ποια μέρα του χρόνου γίνονται οι περισσότερες προτάσεις γάμου;

18-10-2017Γάμος & Βάφτιση Αγγελική Βιτσάκη - avatar Αγγελική Βιτσάκη

  Μεγάλη στιγμή, η πρόταση γάμου! Είναι μια απίστευτη στιγμή για ένα ζευγάρι, ειδικά αν είναι πολύ καιρό μαζί. Πότε όμως γίνονται οι περισσότερες προτάσεις γάμου;  Σε έρευνα που...

5 tips για να διαλέξεις τα σωστά νυφικά παπούτσια για εσένα!

20-10-2017Γάμος & Βάφτιση Αγγελική Βιτσάκη - avatar Αγγελική Βιτσάκη

Mπορεί οι «γάμοι του καλοκαιριού» να τελείωσαν, αλλά οι «φθινοπωρινοί» τώρα ξεκινάνε!«Τα νυφικά σου παπούτσια πρέπει να πληρούν τρεις προδιαγραφές: να αντικατοπτρίζουν το προσωπικό σου στυλ, να ταιριάζουν με το νυφικό και το ντεκόρ...

Εναλλακτικές ιδέες για το ταξίδι του μέλιτος!

10-10-2017Γάμος & Βάφτιση Αγγελική Βιτσάκη - avatar Αγγελική Βιτσάκη

Σίγουρα μπορείτε να πάτε ένα ταξίδι στο μαγευτικό Παρίσι ή στο υπέροχο Μιλάνο. Σε κάποιο ακριβό εστιατόριο με θέα τον Πύργο του Άιφελ. Όμως μπορείτε να κάνετε και κάτι διαφορετικό...

6 διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην επέτειο του γάμου σας!

09-10-2017Γάμος & Βάφτιση Αγγελική Βιτσάκη - avatar Αγγελική Βιτσάκη

Είναι όμορφο να γιορτάζουμε εκείνη την ημέρα, ειδικά στην αρχή του γάμου είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να κάνετε κάτι. Βέβαια, τα παρακάτω μπορείτε να τα κάνετε και σε μια...

4 τέλεια φθινοπωρινά tips που θα κάνουν τον γάμο σου αξέχαστο

03-10-2017Γάμος & Βάφτιση Αγγελική Βιτσάκη - avatar Αγγελική Βιτσάκη

Γα μία γυναίκα (και για μία νύφη) το μόνο που είναι σημαντικό την ημέρα τουγάμου της είναι να απολαύσει αυτά που με κόπο έχει προετοιμάσει μήνες πριν και να τα ευχαριστηθεί...

Γάμος και βροχή; Κανένα πρόβλημα!

29-09-2017Γάμος & Βάφτιση Αγγελική Βιτσάκη - avatar Αγγελική Βιτσάκη

Επειδή σίγουρα δεν μπορείς να ελέγχεις τον καιρό, και μπορεί τη μέρα του γάμου σου να… βρέχει, μην τρομάξεις ή αρχίσεις τις υστερίες. Η νύφη πρέπει πάντα να είναι προνοητική...

Κεφάλαιο φθινοπωρινός γάμος! Τι να φορέσω;

27-09-2017Γάμος & Βάφτιση Αγγελική Βιτσάκη - avatar Αγγελική Βιτσάκη

Αλλάζει η εποχή,  αλλάζει και ο τρόπος που θα ντυθούμε σε ένα γάμο. Αφήνουμε στην άκρη τα λουλουδάτα αέρινα φορέματα και πηγαίνουμε σε πιο σκούρες αποχρώσεις με λίγο πιο μακρύ...

Γάμος+ Βάφτιση μαζί; 4+1 νυφικά looks κατάλληλα για την περίσταση!

07-09-2017Γάμος & Βάφτιση Αγγελική Βιτσάκη - avatar Αγγελική Βιτσάκη

Η τέλεση του γάμου και της βάφτισης μαζί, είναι κάτι που τα τελευταία χρόνια προτιμούν τα περισσότερα ζευγάρια, καθώς είναι μια πολύ οικονομική λύση. Η εκδήλωση, οι μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια...

Θα γίνεις νονά; Δες εδώ κάποιες προτάσεις και συμβουλές και… λάμψε!

30-08-2017Γάμος & Βάφτιση Αγγελική Βιτσάκη - avatar Αγγελική Βιτσάκη

Η βάπτιση ενός παιδιού αποτελεί ένα σημαντικό μυστήριο και ο ρόλος του νονού αδιαμφισβήτητα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς. Έρχεται η στιγμή λοιπόν που γίνεσαι και εσύ νονά και τότε δημιουργείτε...

4 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις όταν είσαι καλεσμένη σε γάμο

20-08-2017Γάμος & Βάφτιση Αγγελική Βιτσάκη - avatar Αγγελική Βιτσάκη

Διανύουμε την εποχή που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι. Υπάρχει η πλευρά του ζευγαριού, εδώ θα δούμε όμως την πλευρά των καλεσμένων. Ο γάμος όπως και κάθε άλλη κοινωνική εκδήλωση, έχεις...

Πρακτικός οδηγός αγοράς νυφικού

06-07-2017Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε για να αποκτήσετε το νυφικό των ονείρων σας.

Γάμος στην παραλία: Alternative ιδέες για νυφικά φορέματα

06-07-2017Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Η θάλασσα εμπνέει για πιο απλά όμως απίστευτα εντυπωσιακά bridal looks.

10 μικρά λάθη που μπορεί να συμβούν την ημέρα του γάμου σας

06-07-2017Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια, άλλωστε η αγάπη σας είναι πάνω από όλα.

14 όμορφες ιδέες διακόσμησης για να κάνετε τον γάμο σας σε εξωτερικό χώρο

06-07-2017Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Δείτε πως μπορείτε να κάνετε τον γάμο σας άκρως ρομαντικό.

Διακοσμήστε με πρωτότυπα γλυκά τη βάπτιση του παιδιού σας

06-07-2017Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Δείτε τις εναλλακτικές γλυκές λιχουδιές που μπορείτε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας.

DIY ιδέες: Αυτές οι 2 προτάσεις θα κάνουν το γάμο σας να μείνει στην... ιστορία

26-07-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Οι καλεσμένοι σας και εσείς δε θα σταματήσετε να γελάτε!

Τα σωστά βήματα οδηγούν στον τέλειο γάμο!

20-11-2015Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Μην παντρευτείτε προτού απαντήσετε με ειλικρίνεια στις παρακάτω 17 ερωτήσεις

20-11-2015Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Ίσως είστε μαζί λίγο καιρό αλλά παρ' όλα αυτά εξετάζετε το ενδεχόμενο να κάνετε το μεγάλο βήμα στην σχέση σας ή ίσως είστε αρκετό καιρό μαζί αλλά δεν είστε σίγουροι...

Οικονομικός γάμος: Και όμως μπορείς να τα καταφέρεις, αν ακολουθήσεις τα παράκατω tips

28-11-2016Γάμος & Βάφτιση antonianan - avatar antonianan

Μπορεί μέχρι πριν δύο, τρία χρόνια ο γάμος να σου φαινόταν σα μακρινό όνειρο (ίσως και άπιαστο), η μέρα όμως αυτή ήρθε. Είδες πώς αλλάζουν τα δεδομένα; Και μέσα στη...

Πώς να οργανώσετε έναν οικονομικό γάμο

13-07-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Συμβουλές για έναν low budget γάμο που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει.

Τί δεν πρέπει να λείπει από τη βάφτιση του μωρού σας;

10-06-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Η παιδικότητα πρέπει να πρωταγωνιστεί.

5+1νυφικά looks ιδανικά για γάμο & βάφτιση μαζί

05-07-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Η τέλεση πρώτα του μυστηρίου του γάμου και αμέσως μετά της βάφτισης, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια.

Ιδέες διακόσμησης για μία μοναδική βάφτιση

16-05-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας είναι φυσικά η βάφτιση του παιδιού σας γι αυτό και θεωρούμε με βεβαιότητα ότι ο κάθε γονιός ονειρεύεται ένα ιδανικό decor...

DIY: Όμορφες ιδέες για τα μαρτυρικά της βάφτισης

21-05-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Για τη βάφτιση του μικρού σας αν έχετε κέφι και φαντασία -και καλή παρέα, βοηθάνε οι φίλοι!- μπορείτε να φτιάξετε τα πάντα!

8 chic bridal updos για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας

20-04-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Σύμφωνα με τους hairstylists και make up artistists το πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς σε μία νύφη είναι τα μαλλιά και το μακιγιάζ.

Άραγε υπάρχει η “κατάλληλη ηλικία γάμου”;

16-06-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Στα 20, στα 30 ή στα 40;

Ιδέες για χειροποίητα προσκλητήρια βάφτισης

24-05-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Οργανώνετε τα βαφτίσια του μικρού ή της μικρής σας και έχετε διάθεση για πιο πρακτική συμμετοχή στη διαδικασία;

Boho wedding: 10 λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

04-07-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

To καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για έναν boho γάμο.

4+1 ιδέες για τον στολισμό της βάφτισης!

16-02-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Δείτε τη βάφτιση του μικρού σας… αλλιώς: ξεφύγετε από τα συνηθισμένα με τις πρωτότυπες και μοντέρνες ιδέες που σας προτείνουμε.

5 DIY ιδέες για το γάμο σου που δεν κοστίζουν

04-05-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Για την οργάνωση την ημέρα του γάμου σας δεν χρειάζεται απαραίτητα να ξοδέψετε μια περιουσία. Αυτό που χρειάζεστε οπωσδήποτε είναι φαντασία και έμπνευση!

Oικονομικά tips για να οργανώσετε μια παραμυθένια βάπτιση

20-11-2015Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Πρωτότυπες και εύκολες ιδέες για να οργανώσετε μόνοι σας την βάπτιση της κόρη σας.

Ιδέες για την νύφη του καλοκαιριού: Εμπιστευτείτε τα boho φορέματα

13-06-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Τα ανάλαφρα σχέδια σε boho στιλ είναι οι φετινοί πρωταγωνιστές. Το νυφικό φόρεμα απομακρύνεται από τα συνηθισμένα δίνοντας πολλές περισσότερες επιλογές.

10 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις στο γάμο σου

12-07-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Για να μην τα μετανιώσεις αργότερα, αυτά δεν πρέπει να τα κάνεις στο γάμο σου.

10 σχεδιαστές νυφικών που μπορεί να μην τους ξέρετε αλλά θα τους μάθετε

21-08-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Η επιλογή του νυφικού είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και οι περισσότερες υποψήφιες νύφες κάνουν μια ευχάριστη έρευνα προκειμένου να βρουν τον σχεδιαστή που θα τις εμπνεύσει.

Ο δεκάλογος μιας καλής νονάς!

11-04-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Προτού καταλήξετε, συζητήστε με το σύντροφό σας και λάβετε υπ’ όψιν σας ορισμένα κριτήρια, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή για το παιδάκι σας. Αναφερόμαστε καταχρηστικά στη...

20 πρωτότυπα ελληνικά ονόματα για αγόρια και κορίτσια

05-01-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Περιμένατε να γεννηθεί το μωράκι σας για να αποφασίσετε τι όνομα θα του δώσετε; Τώρα, όμως, που το είδατε όλα τα ονόματα σας φαίνονται πολύ κοινά για αυτό το τόσο...

10 πολύτιμες συμβουλές για την οργάνωση του γάμου

13-05-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Η οργάνωση ενός γάμου είναι πολύπλοκη όμως μπορεί να γίνει απλή αν από την αρχή βάλετε σε μία σειρά τις προτεραιότητες και όλα όσα πρέπει να υπολογίσετε την κατάλληλη χρονική...

DYI: Πως να φτιάξετε με μηδενικό κόστος την πιο όμορφη πρόσκληση για βάφτιση

15-08-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Αυτή η ιδέα είναι κατάλληλη για πρόσκληση κάθε είδους.

Minimal γάμος στην παραλία

15-08-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Για τα ζευγάρια που προτιμούν κάτι απλό και όμορφο, ένας γάμος με minimal αισθητική είναι ο ιδανικός!

Αυτή είναι η καλύτερη ηλικία για να παντρευτείς σύμφωνα με την επιστήμη

15-12-2015Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Αν παντρευτείς μετά από αυτή την ηλικία το πιο πιθανό είναι ότι θα χωρίσεις.

Εναλλακτικές ιδέες για τα κεράσματα της βάφτισης

02-05-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Αν έχετε βαρεθεί τα τυπικά κεράσματα που προσφέρονται σε μία βάφτιση ή αν το budget σας είναι αρκετά περιορισμένο, δείτε τις παρακάτω προτάσεις με εναλλακτικές ιδέες για να γλυκάνετε και...

Μήνας του μέλιτος: Τα πιο ρομαντικά μέρη της Ελλάδας ανάλογα με το μήνα

06-03-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Είτε είστε λίγο πριν τα σκαλιά της εκκλησίας, οργανώνοντας το γάμο των ονείρων σας, και προβληματίζεστε για το ιδανικό ταξίδι του μέλιτος είτε θέλετε να αποδράσετε για λίγες ημέρες με...

20 σπάνια ονόματα για κορίτσια

27-03-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Ετοιμάζεστε να βαφτίσετε το κοριτσάκι σας και ακόμα δεν έχετε καταλήξει στο όνομα;

Τι λουλούδια θα επιλέξετε για το στολισμό του γάμου σας;

02-07-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Tips για να επιλέξετε τα σωστά.

10+2 ιδέες διακόσμησης για τον πιο vintage γάμο της χρονιάς

08-06-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Ιδέες για μελλοντικές νύφες και τυχερούς γαμπρούς

Γάμος: Όσα θα θέλατε να ξέρετε πριν το μεγάλο «ναι»

22-06-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Ο γάμος είναι μία από τις σπουδαιότερες και πιο όμορφες συμβάσεις που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος στη ζωή του –αν πετύχει!

Ημερολόγιο Γάμου: step by step όλα όσα πρέπει να κάνετε μέχρι την μεγάλη μέρα

17-05-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Αν διανύετε την περίοδο που μόλις έχετε πει το μεγάλο «ναι» στον αγαπημένο σας ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσετε όλο το τρέξιμο που έχει ένας γάμος, ώστε να μην πελαγώσετε...

Γίνομαι νονά…

04-08-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Ένα από τα εφτά μυστήρια της ορθόδοξης εκκλησίας, είναι η τελετή της βάπτισης.

The Bridal Diet: Mία λίστα με τα must know Do’s and Don’ts

15-06-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Τι να φάτε και τι όχι τη μέρα του γάμου! Μια λίστα με τα must know Do’s & Don’ts!

Βρείτε την ανθοδέσμη των ονείρων σας

31-07-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Μια σημαντική λεπτομέρεια σε όλους τους γάμους είναι η επιλογή της ανθοδέσμης και οι νύφες δίνουν την απαιτούμενη προσοχή για να βρουν την ανθοδέσμη των ονείρων τους. ω

5 μύθοι για τον γάμο

24-06-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

«Ους ο Θεός συνέζευξεν άνθρωπος μη χωριζέτω»: Πόσο εφικτό είναι αυτό σήμερα;

Μπισκότα με ζαχαρόπαστα για τη βάφτιση του μικρού σας

27-07-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Μια ωραία ιδέα για τα γλυκά της βάφτισης και πολύ νόστιμη, είναι μπισκότα με ζαχαρόπαστα.

Η λίστα της νύφης

29-05-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Άγχος, τρέξιμο, ετοιμασίες είναι τόσα πολλά αυτά που θέλει να πει μία νύφη και πραγματικά δεν μπορεί.

8 καταπληκτικές μπομπονιέρες για βάπτιση που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας

22-03-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Οι ετοιμασίες μιας βάφτισης αναμφισβήτητα απαιτούν πολύ χρόνο αλλά και πολλά χρήματα. Αν ετοιμάζετε τη βάφτιση του παιδιού αλλά δεν έχετε αποφασίσει τι μπομπονιέρες θα πάρετε, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να...

Πώς φτιάχνουμε τη λίστα καλεσμένων στο γάμο

22-07-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Και ορίσατε την ημερομηνία, και μετά τι;

Το στιλ μιας retro νύφης

21-07-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Δώστε βάση στο μακιγιάζ και στο χτένισμα.

17 tips για το μυστήριο της βάπτισης

20-11-2015Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Το μωράκι σας είναι πλέον το νέο μέλος της οικογένειάς σας και σχεδιάζετε να το βαπτίσετε στο προσεχές μέλλον. Το μυστήριο της βάπτισης είναι ένα σπουδαίο γεγονός και χρειάζεται σωστή...

7 DIY οικονομικές ιδέες για αναμνηστικά δώρα ή μπομπονιέρες γάμου

22-04-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Η οργάνωση του γάμου είναι αρκετά πολύπλοκη με αποτέλεσμα πολλές φορές το budget να ξεφεύγει αρκετά σε σχέση με το αρχικό που είχατε υπολογίσει.

Beauty Secrets για το πιο λαμπερό πρόσωπο στον γάμο σου!

25-03-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Συναντήσαμε τη δερματολόγο Ευγενία Καλογεροπούλου και κάναμε μαζί της ένα wedding countdown για το πρόσωπο κάθε νύφης!

Η κουμπαριά είναι επισφράγιση φιλίας

07-03-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Η «μακριά από ‘σένα» σχέση με την ιδέα του γάμου αλλάζει παταγωδώς, όταν αποφασίσει το κολλητάρι σου να ενώσει τη ζωή του με το έτερον ήμισυ ενώπιον Θεού και ανθρώπων...

10 πιο hot προορισμοί για honeymoon

20-11-2015Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Ο μήνας του μέλιτος δεν είναι τόσο εύκολος όσο φαίνεται: πρέπει να κλείσετε εισιτήρια, να κρατήσετε δωμάτιο, να σκεφτείτε το κόστος, για να μην αναφέρω και την πιο μεγάλη δυσκολία...

Ημερολόγιο Γάμου: step by step όλα όσα πρέπει να κάνετε μέχρι την μεγάλη μέρα

29-12-2015Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Αν διανύετε την περίοδο που μόλις έχετε πει το μεγάλο «ναι» στον αγαπημένο σας ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσετε όλο το τρέξιμο που έχει ένας γάμος ώστε να μην πελαγώσετε...

Ποια hairstyles είναι ιδανικά για την νύφη του καλοκαιριού;

06-06-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Όποιο και αν είναι το χρώμα ή το μήκος τους, αποφύγετε το έντονο styling που «βαραίνει» το στιλ και προσθέτει χρόνια.

Bridal Beauty: Πρόσωπο & σώμα στην εντέλεια για τη μεγάλη μέρα!

11-01-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Για τη νύφη που τα θέλει όλα άψογα έχουμε συγκεντρώσει ένα ultimate beauty makeover για πρόσωπο και σώμα για να είναι στην εντέλεια την μεγάλη μέρα!

10 συμβουλές για τέλειο σώμα πριν το γάμο σου

15-04-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Συναντήσαμε την κλινική διαιτολόγο Νίκολη Θανοπούλου και μας αποκάλυψε όλα τα tips & tricks για να ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας αδύνατες και με σφριγηλό σώμα, χωρίς  να χρειαστεί απαραίτητα...

Η επιλογή της νυφικής ανθοδέσμης

20-11-2015Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Η νυφική ανθοδέσμη αποτελεί μέρος της εικόνας της νύφης και χρειάζεται την ανάλογη σημασία.

Και γιατί να παντρευτείς αν είναι να μην κάνεις παιδιά;

14-01-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Μία τέτοια ερώτηση βγαίνει από τα χείλη των ίδιων ανθρώπων που αν δεν έχεις παντρευτεί και ‘’απλώς συμβιώνεις’’ με το σύντροφό σου

Η Madam Sousou δημιουργεί παραμυθένια σκηνικά για τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις

09-03-2016Γάμος & Βάφτιση Woman In Love - avatar Woman In Love

Ο παραμυθένιος κοσμος της Madam Sousou είναι γεμάτος έμπνευση, φαντασία και δημιουργικότητα, που αποτυπώνονται σε κάθε της δημιουργία, προσδίδοντας στο καθετί ένα μοναδικό χαρακτήρα.