Υλικά

400 γραμμάρια μακαρόνια

200 γραμμάρια τόνο σε νερό

2 σκελίδες σκόρδο

1/2 κρεμμύδι

50 ml γάλα

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Εν τω μεταξύ βγάζουμε τον τόνο από το νερό και το σοτάρουμε στο τηγάνι με ελαιόλαδο. Μετά από λίγα λεπτά προσθέτουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι κομμένα σε κύβους και ανακατεύουμε με ένα ξύλινο κουτάλι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε μέχρι να έχουμε μια κρεμώδη σύσταση της σάλτσας. Σε αυτό το σημείο σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τα μακαρόνια ανακατεύοντας για λίγα λεπτά. 

Πηγή:http://jenny.gr