ταν οι γυναίκες βρίσκουν τον Έναν σκέφτονται πως θα καταφέρουν να τον κρατήσουν για πάντα δικό τους. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ πιο εύκολο να μπει κανείς στο μυαλό ενός άντρα παρά μιας γυναίκας και τα θέλω των ανδρών είναι οπωσδήποτε πιο “προσγειωμένα” από εκείνα των γυναικών.

Έχουμε καταλήξει λοιπόν ότι αυτοί οι απλοί αρσενικοί οργανισμοί χρειάζονται τρία πράγματα για να είναι ευτυχισμένοι με μία γυναίκα: Να τους μαγειρεύει καλά, να τους κάνει καλό σεξ και να τους αγκαλιάζει όταν κάτι δεν πάει καλά στη ζωή τους.

 

Και μάλιστα, η σειρά με την οποία το γράψαμε δεν είναι τυχαία. Όσο κι αν σκέφτονται όλη την ημέρα το σεξ, η μεγαλύτερή τους απόλαυση δεν είναι το σεξ. Αν η γυναίκα καταφέρει να τους κάνει να τη σκέφτονται και για τα δυο, τότε αυτό ήταν, τους κέρδισαν.

Κι επειδή οι άντρες μένουν πάντα παιδιά, μια ανοιχτή αγκαλιά που είναι πάντοτε εκεί γι αυτούς, είναι το τρίτο βασικό πράγμα που ψάχνουν στη ζωή τους. Αν του προσφέρεις αυτά λοιπόν, όχι μόνο θα τον έχεις για πάντα δικό σου αλλά θα σου επιστρέψει όλα όσα δε φαντάζεσαι.

 

 

Πηγή:marieclaire.gr