Υλικά

2 κιλά χοιρινό

4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

8 αποξηραμένα βερίκοκα

8 αποξηραμένα δαμάσκηνα

2 σκελίδες σκόρδο

1 1/2 φλ. κόκκινο κρασί

2 φλ. ζωμό κοτόπουλου

2 κ.σ ζάχαρη μαύρη

Ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε το κρέας. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Ύστερα προσθέτουμε το χοιρινό και το σοτάρουμε μέχρι να αποκτήσει κρούστα. Στη συνέχεια το βάζουμε σε ένα ταψί μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 2 ώρες ανάλογα με το φούρνο.

πηγή:http://jenny.gr