Υλικά

600 γραμμάρια χοιρινό φιλέτο

50 γραμμάρια κίτρινο τυρί

10 λεπτές φέτες μπέικον (50 γραμμάρια)

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

1 κλαδάκι του δεντρολίβανου

1 σκελίδα σκόρδο

Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι, βάζουμε το χοιρινό και το σοτάρουμε για 5 λεπτά και από τις δυο μεριές. Στη συνέχεια μεταφέρουμε το κρέας σε μια επιφάνεια κοπής και το ανοίγουμε στη μέση. Κόβουμε το τυρί σε κομμάτια και τα βάζουμε μέσα στο χοιρινό και στη συνέχεια το τυλίγουμε με το μπέικον. Το δένουμε καλά με ένα νήμα ώστε να μη φύγει το τυρί και το μεταφέρουμε στο φούρνο μαζί με το δενδρολίβανο και το σκόρδο και το μαγειρεύουμε για 35 λεπτά στους 180 βαθμούς. Όταν το αφαιρούμε από το φούρνο το τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και το αφήνουμε για περίπου 20 λεπτά. Στη συνέχεα αφαιρούμε το νήμα και το κόβουμε σε φέτες. 


Πηγή: http://jenny.gr