Υλικά

1 πακέτο έτοιμη ζύμη για τάρτες

4 πατάτες

1 σκελίδα σκόρδο

2 σακουλάκια μοτσαρέλα

Δεντρολίβανο

Ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε φέτες. Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και στη συνέχεια προσθέτουμε τις πατάτες, το σκόρδο, το δενδρολίβανο και μαγειρεύουμε για 4 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο νερό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι οι πατάτες να είναι μαλακές, περίπου 10 λεπτά. Σβήνουμε τη φωτιά, αφαιρούμε το σκόρδο και αφήνουμε να κρυώσει.

Ανοίγουμε τη ζύμη και την απλώνουμε σε ένα στρογγυλό ταψί. Στο κάτω μέρος προσθέτουμε τις πατάτες και από πάνω προσθέτουμε τη μοτσαρέλα που την έχουμε κόψει σε κομμάτια. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

Πηγή:http://jenny.gr/